Torpedó Kispest Rögbi Klub

Szerző

Az egyik legfiatalabb magyar klub. Budapesten, a Get into rugby program  révén alakultak meg,  általános iskolás csapatot működtetnek, diákolimpiákon vesznek részt.

Alapítás éve: 2013
Pálya címe:
Vass Lajos Általános Iskola:
1193 Budapest, Csokonai utca 9.
Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola:
1106 Budapest, Maglódi út 4/b
Edzések:
Az edzéseket az iskolák testnevelési óráinak keretein belül tartják
Kontakt: Felkészítő edző: Mátrai Norbert
E-mail:    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
              Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: www.facebook.com/torpedo.rugby

A Torpedó Rögbi célja, hogy az IRB és az MRGSZ által koordinált toborzási programon keresztül népszerűsítse az olimpiai rögbit Kispesten. A GIR toborzási programot a 2013. tavaszi félévben a Vass Lajos Általános Iskola 5. osztályaiban, valamint a Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola 9. osztályaiban indították el. Emellett a felsőbb évfolyamos tanulók számára is biztosítanak lehetőséget arra, hogy megismerkedjenek a rögbi értékrendjével, az olimpiai (7-es) rögbi szabályaival, technikai és taktikai elemeivel.

Mind rövid, mind pedig távlati céljuk, hogy a rögbi szellemiségét megismertessék és népszerűsítsék a gyerekek és szüleik körében. Rövid távú céljuk, hogy részt vegyenek a KAC és a GIR amatőr házi bajnokságokon, valamint, hogy a játékkal mosolyt csaljanak a gyerekek, a szülei és a nézők arcára.