Elefántok Rögbi Sport Egyesület

Szerző

Az Elefántok Rögbi Sport Egyesület számtalan válogatott játékost adott a magyar férfi, női és utánpótlás válogatottaknak, a csapatból többen is az év játékosai lettek Magyarországon. Összetartó, jó közösséget alkotnak, nagy hagyománya van náluk a jó hangulatú szabadidős programoknak.

 Alapítás éve:1992

Az Elefántok rögbi csapat első játékosai a BEAC-ban kezdtek rögbizni, majd a Fekete Hollókban és a Zöld Sólymokban folytatták. 1992-ben vették fel a Kispesti  Elefántok nevet. (A 2000-es években Vácra költözött a csapat.) A 90-es évek végéig nemigen találtak legyőzőre Magyarországon, több bajnoki címet és kupát is nyertek, ők adták a válogatott gerincét. A férfi csapat ezek után lassan megszűnt, jelenleg nem indulnak bajnokságban. A 2010-es évektől női rögbi csapatuk alakult, és sikeresen szerepelnek a bajnokságban, felnőtt és utánpótlás női válogatott játékosokat nevelnek.

Edzések: hétfő, szerda, péntek: 18.00-20.00.  
Pálya címe: 2600 Vác, Naszály út 8.  
Klub címe: 2600 Vác, Zöldfa u. 26.8.lh.I/5

Elnök: Lukács Zsolt Tel.: 30/ 557 2900 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Edző:  Tóth István    Tel.:  30/285 1085  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.elefantok.hu  Facebook:www.facebook.com/elefantokrse

Női csapat

 

Férfi csapat