Esztergomi Vitézek Rugby Atlétikai és Football Club

Szerző

Tizenkétszeres magyar bajnok, tizennégyszeres kupagyőztes felnőtt csapatunk Magyarország egyik legjobbja, a régióban is kimagasló eredményekkel rendelkezünk.

Alapítás éve: 1983
Csatakiáltás: Esztergomi Vitézek, sudárak és kemények!
A klub otthona: Rugby Club Hotel, 2500 Esztergom, Nagy Duna sétány 1.

Honlap: www.esztergom.rugby.hu
Facebook: Esztergomi Vitézek Rugby SE
Kapcsolat: Bőhm Balázs titkár,  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Edzések:

Mini, kölyök: Szerda, Péntek 16:00, Tát: Kedd, Csütörtök 16:00
Lány: Kedd-Csütörtök-Péntek 15:30-17:00
Kadett, Junior: Hétfő 19:00, Csütörtök 17:30
Felnőtt: Hétfő 20:00, Csütörtök 18:00

Magyarország legnépesebb klubja a mienk, minden féle korcsoportú játékosokkal férfi és női oldalon. Nem csak rögbi, hanem egyéb szórakoztató tevékenységet s végzünk: fesztiválok, gyereknap, zenei mulatság, sportvetélkedők és edzőtáborok. Eredményességben is kimagasló a régióban a klubunk, hazai és nemzetközi szinten is elismeréseket szereztünk. Nyitottak vagyunk az év minden időpontjában rögbizni, már amennyire az időjárás engedi. Képzések, továbbképzések, oktatások, családi összejövetelek, vacsorák, bálok szervezése minden évben történik, többször túrázni is járnak csapataink: Olaszország, Horvátország, Csehország, Franciaország. A válogatottakba is szép számmal delegálunk játékosokat, és általában a hazai felkészülés is itt zajlik, mindamellett a nemzetek közti mérkőzéseknek is mi adunk legtöbbször otthont.