Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely

Szerző
Grafcom Media Kft.
Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely

honfoglalok torpi logo w

Klub neve: Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE
Alapítás éve: 2006
A klub címe: 2750 Nagykőrös, Kossuth Lajos út 17.
A klub otthona: Ifjúsági Sportpálya, 2750 Nagykőrös Ceglédi út 21.

Honlap: www.torpirogbi.eu
Facebook: www.facebook.com/TorpiRogbi
Kapcsolat: Kovács Réka, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 2941524
Elnök: Szűcs Paula Mária
Edző: Tóth Dániel Mátyás, Kovács Réka

Edzések: kedd, csütörtök, szombat
Korosztályok: U10, U12, U14, U16, U18
Az aktuális időszak (tél/nyár) és korosztály edzéseinek időpontjáról érdeklődni a +36 202941524 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. központi e-mail címen lehet.

Fiatal nagykőrösi sportegyesületünk szempillantás alatt nőtte ki magát az ország egyik legkiemelkedőbb tojáslabdás utánpótlás műhelyévé. Törpi Rögbi sportprogramunk rendkívül népszerű városunk és a környező települések óvodásainak és kisiskolásainak körében, hiszen keretein belül a gyerekek játszva és szórakozva ismerkedhetnek meg a vidéken még egzotikusnak számító ovális labdával. A Honfoglalók közössége ezzel szemben már a nagyobb kihívásra vágyó felsőosztályosok és középiskolások színtere. Az alulról szerveződő utánpótlás építés célja természetesen egy ütőképes és felkészült felnőtt csapat kialakítása és versenyeztetése.

A program színvonalát Tóth Dániel Mátyás és Kovács Réka sportoktatók garantálják.

honfoglalok 2 torpi w