Az év első mérkőzéseit Monoron játszották

Szerző
2016. 01. 25.

A szalagos teremrögbi tornák célja, hogy a téli időszakban is versenyzési lehetőséget biztosítson a 14 év alatti korosztályokban. A hagyományos téli utánpótlás teremrögbi torna-sorozat első fordulóját a Gödöllői RSE rendezte a monori Nemzetőr Általános Iskolában január 24-én vasárnap.

A Get into Rugby program keretében rendezett tornán Péczely Ákos, a Gödöllői RE utánpótlás szakosztályvezetője elmondta, hogy a jövő tehetségeinek fontos a folyamatos játéklehetőség, a szalagos rögbi pedig kiváló ilyenkor télen, a rögbis alapkészségeket, valamint a játék alapértékeit itt is kiválóan lehet tanulni, gyakorolni.

A tornán több, mint 40 gyermek, összesen 6 csapat versenyzett U14 korosztályban, illetve sok szülő és rokon is eljött szurkolni a legkisebb rögbiseknek. Egész délelőtt szoros küzdelmek folytak, a végeredmény a következő lett:

  1. Esztergomi Vitézek RAFC “1”

  2. Fekete Oroszlánok Monor “1’

  3. Esztergomi Vitézek RAFC “2”

  4. Medvék RC Egyesület

  5. Zöld ligeti Farkasok Velence

  6. Fekete Oroszlánok Monor “2”

A torna legjobb játékosait az edzői gárda választotta ki, ők a következők lettek: Tuba Kovács István (Zöld ligeti Farkasok Velence), Schmidt Áron (Esztergomi Vitézek RAFC), Burján Boglárka (Fekete Oroszlánok Monor), Csonka Bence (Medvék RC Egyesület)

Gratulálunk mindenkinek!

A teremrögbi sorozat következő fordulói:

2016. február 6. Esztergom

2016. február 27. Székesfehérvár