U16: Minden időben, rögbis cipőben

Szerző
Kovács Réka
2016. 03. 07.

Szezonnyitó mérkőzést játszottak a kadettok NagykőrösönAz edzőmérkőzésen több mint 70 lelkes néző előtt mutatkozott be a közönségnek a nagykőrösi Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE kadét (U16) csapata az Esztergomi Vitézek RAFC gárdája ellen március 6-án.  

A fiatal rögbisek a szakadó eső ellenére jól vették a kódváltás akadályait és életükben először a jól megszokott kispályás (olimpiai) 7 fős rögbi helyett már nagypályás 15 fős rögbiben bizonyíthattak. A tapasztaltabb ellenfélben ezúttal „emberükre” találtak az utolsó sípszóig derekasan küzdő nagykőrösi fiúk, akik a párharcban ugyan alul maradtak, de a pontszámkülönbség ellenére mégis emelt fővel hagyhatták el a pályát.

Köszönjük szépen a szurkolónak, szülőknek, családtagoknak és barátoknak a buzdítást és végül, de nem utolsó sorban az Esztergomi Vitézek csapatának, hogy ellátogattak hozzánk! Köszönjük továbbá a segítséget és a támogatást a Nagykőrösi Szolgáltató Központnak, Utasi Gabriellának, Szalontai Bencének, Horváth Áronnak, Almási Bencének, Szűcs Bernadettnek, Nagy Balázsnak, Király Csabának és Barta Józsefnek. 

Legközelebb 2016. március 20-án találkozhatnak az érdeklődők a tojáslabdával Nagykőrösön, ekkor a 10 éven aluli korosztály szalagos rögbi mérkőzésén lehet majd szurkolni!

Esemény: Törpi Rögbi (Nagykőrös U10) – Mini Gorillák (Szeged U10)

Dátum/ kezdés: 2016. március 20. 10:00

Helyszín: Ifjúsági Sportpálya (2750, Nagykőrös, Ceglédi út 21/a)