A maglódi Fekete Oroszlánok új rögbipályán kezdik a szezont

Szerző
2016. 09. 01.

A Fit világ az egészséges budai családokért! Sportegyesület  Fekete Oroszlánok Rögbi Szakosztálya a maglódi Kállai Pál utca 2. szám alatt területhez jutott a Decathlon Áruház jóvoltából, amelyből nemrégiben saját erőből rögbi pályát alakítottak ki!

“A területen megkezdődtek a fejlesztések, hogy minél jobb lehetőségeket biztosítsunk a gyerekeknek az edzéshez - mondta el Péczely Ákos, az egyesület alelnöke, a szakosztály vezetője - jelenleg lehelyeztünk kapukat, és szeptembertől minden erőnkkel a pálya talajának helyreállításán leszünk, majd folytatni szeretnénk egy konténerház lerakásával is. Idén szép létszámmal és négy edző bevonásával kezdtük meg munkánkat. Továbbra is nagy örömünkre szolgál, hogy edzéseink nem csupán a rögbit, hanem az állami gondozott gyerekek sportintegrációját is prioritásként kezeli. Bízunk benne, hogy pályánk minél előbb rendelkezésre fog állni kisebb – nagyobb rögbi események megrendezéséhez.”

A Fekete Oroszlánokkal a 7s U18 Magyar Bajnokságban indul a 2016/17es szezonban, projektcsapatként pedig az U16-os és U18-as Rögbi XV bajnokságban lehet majd találkozni az ősszel. Edzéseiket pedig hétfőn és szerdán 17-18.30 között (november 1-től szerda  ua. Szombat: 10:00) tartják, melyre várják a környékbeli srácok-lányok jelentkezését.

Elérhetőség:

Péczely Ákos (0630 288 9996, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Fekete Oroszlánok Rögbi Klub Facebook oldal