Benne leszünk a TV-ben! Utánpótlás rögbisek ismét a Digisporton

Szerző
2016. 10. 18.

A Digisport ma Kecskeméten, a Széktói stadionban forgatott utánpótlás reménységeinkkel és edzőikkel, akiket az elkövetkezendő hónapokban A nap hőse c. műsorban láthatunk majd, illetve szavazhatunk rájuk!

A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata minden hétköznap egy-egy új fiatal tehetséget mutat be a nézőknek, olyan fiatalokat, akik nem csak kimagasló tehetségek a sportban, de az életükkel, a gondolkodásukkal, viselkedésükkel is példamutatók a környezetükben, korosztályukban.

Az alföldi rögbi egyesületek utánpótlás nevelő munkájának elismerése, hogy három klub ifjú tehetségei is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra október 18-án. A Kecskeméti Atlétikai és Rugby Clubból Gucsi Tibor és Takács Dániel, valamint edzőjük, Németh Krisztián, a nagykőrösi Honfoglalók RC és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE kadett csapatából Király Kevin és Nyerges Ádám, valamint edzőjük, Tóth Dániel. Szegedről a Fitt World Hungarosun Gorillák RC U16-os csapatából Deák Dáviddal és Cselédes-Horváth Viktorral és edzőjükkel, Mohai Sándorral készült interjú.

Az interjúkat a Magyar Rögbi Szövetség Facebook oldalán az adásba kerüléskor tesszük majd közzé! Indulhat a szavazás!