Ifjúsági jegyigénylés a Vizes Világbajnokságra

Szerző
Tóth Rebeka
Ifjúsági jegyigénylés a Vizes Világbajnokságra
2017. 06. 25.

A 17. FINA Világbajnokság Budapesten és Balatonfüreden kerül megrendezésre 2017. július 14.-e és július 30-a között.

A Vizes Világbajnokságon öt helyszínen, hat sportágban (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyíltvízi úszás) 207 ország közel 5000 versenyzője vesz részt.

Az Európa Szívében Alapítványt, mint a világbajnokságot szervező BP2017 Nkft. hivatalos szerződött partnerét érte a megtiszteltetés, hogy a délelőtti versenyekre 6 és 18 éves kor közötti fiataloknak és kísérőknek biztosíthat életre szóló személyes élményt a versenyhelyszínekre történő ingyenes belépés biztosításával.

A nemzetközi és hazai szokások és tapasztalatok alapján a délelőtti versenyekre diákoknak és fiatal sportolóknak biztosítunk látogatási lehetőséget. 14 év alatt 8 gyerek 1 kísérővel, míg 14 év felett kísérő nélkül biztosítunk jegyet.

A regisztráltak egy teljes napi programon vehetnek részt, mely során a délelőtti versenyek megtekintését követően a délután folyamán ellátogathatnak a Market Streetekre, ahol a vizes sportokhoz kapcsolódó kiállításokon, rendezvényeken, eseményeken vehetnek részt. Célunk, hogy belföldről és határainkról túlról is szervezzünk fiatalokat Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményére.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, annyi csak a feladata, hogy a www.vizesvb.europasziveben.hu oldalon regisztrálnak ( 2017.június 1.-től) és a kiválasztott helyszín és időpont után a visszaigazoló levél segítségével elutaznak a választott helyszínre (Budaoestre vagy Balatonfüredre), és a helyszínen átveszik a jegyüket és már nézhetik is a világsztárokat.

Kérdéseiket a +36305634823-as telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tehetik fel. Megtalálnak minket a facebook-on is a www.facebook.com/EuropaSzivebenAlapitvany/ címen, melyet megoszthatnak ismerőseikkel, barátaikkal.

Jelentkezésükre számítva, üdvözlettel: Szentandrási Flóra Katalin, Kuratóriumi elnök