Országos Rögbi Gimnázium

Szerző
2014. 11. 08.

A Magyar Rögbi Szövetség elfogadta azt a felkérést, miszerint középiskolai rendszerben rögbi sportolók-tanulók részére megteremti a tanulási lehetőséget 2015.szeptemberétől.

A partnerséget az Eurokt-Akadémia alapítványi iskola kezdeményezte, egyik fő pillérként a ...


 

 

 

rögbi sportolókra támaszkodva.

Országos Rögbi Gimnázium

A sportszakmai hátteret az Esztergomi Vitézek Rögbi AFC-vel kötött együttműködési megállapodás biztosítja, ahol a magyar rögbi fellegvárában (Rugby Club Hotel és Sportcentrum) méltó körülmények és rögbi tudás áll rendelkezésre edzői, tanárai révén. Évfolyamonként 10-15 fiú, lány számára indít képzést, kiemelt rögbi oktatással.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által kifejlesztett, és támogatott gimnáziumi sportiskola-i képzés indítását tervezi Esztergomban az Eurokt-Akadémia Iskola, a 2015/2016-os tanévtől, felmenő rendszerben. A képzés lényege a napi 2 edzés (délelőtt, délután), versenyeztetés, érettségi bizonyítvány megszerzése, majd ráépülő rendszerben középfokú edző-i oklevél megszerzése +2 év alatt. Cél az olimpiai részvétel, és sportkarrier maximális támogatása!

A kollégiumi ellátás is biztosított. Az érdeklődő iskolaválasztás előtt állók regisztráljanak névvel,  e-mail címmel a szakosztálynál, vagy az EUROKT-AKADÉMIA Facebook oldalán! Az iskola a felnőttképzésben is a magyar rögbi támogatója kíván lenni, akkreditált sportszakember képzések szervezésre jogosult, ahol többek között edzők, játékvezetők, sportmasszőrök is tanulhatnak majd.

További információkat e-mailen küldünk.

Bőhm Balázs

MRGSz főtitkár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.