Versenynaptár 2017

Szerző
MRgSZ

A versenynaptár megtekintése »

A naptár szeptemberig terjedően tartalmazza a pontos dátumokat és programokat.

Az októberi - novemberi dátumok a nemzetközi versenynaptárhoz igazodnak. (A Rugby Europe várhatóan júniusban dönti el az időpontokat.)

Amennyiben valamilyen esemény technikai okokból kimaradt, vagy módosul, vagy új esemény szerveződik, a változás bekerül a versenynaptárba. A frissítés dátumát jelen oldal rögzíti.

Amennyiben valamely klub  módosítást szeretne, vagy rögbis eseményt szervez, vagy valamely csapata külföldön szeretne játszani, kérjük, hogy  engedélykérő emailjét a Verseny Bizottságnak, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldje meg. Az engedély megadását követően a programot a versenynaptárba bevezetjük.

Info a versenynaptárban való eligazodáshoz:

Oszlopok:

Események  /   XV-ös válogatott  /  NBI.  /  NBII.  /  7’s rögbi / u18XV  /  u16XV  /  u187’s  /   u167’s / Iskolai rögbi /  Női felnőtt 7’s /   Női u18- 7’s  -  u16 7’s  / Kerekesszékes rögbi

Kódok:

piros:  a XV-ös válogatott mérkőzések / zöld:  a női és férfi 7’s válogatott mérkőzések / kék: hazai rendezésű események /  xxx: még nem ismert helyszín