Zalavári "Zsebi" László emlékére

Szerző
KM
 | Kép forrása:
Szerző: Hüzsi
2017. 10. 04.

Ismét egy fantasztikus játékos, remek cimbora távozott túl korán közülünk.

Zalavári László, Zsebi életének 43. évében, betegségének felismerését követően tragikus rövidséggel hagyott itt minket. De mint tőle megszokhattuk, az utolsó pillanatig, az utolsó leheletig harcolt a győzelemért a kórral.

Zsebi a 90-es évek legelején kezdett rögbizni az Érd csapatában. Jellemző volt tehetségére, hogy már az első válogatott mérkőzésen az első hivatalos nemzeti csapat tagja volt. Általában fogót, szélsőt játszott. Nem volt nagydarab ember, mégis hatalmas tiszteletet vívott ki az ellenfelekből híres, védjegyének számító boka magasságú mélyfogásaival.

Az Érdi klub feloszlásakor társaival ő is azonnal Százhalombattán, a Bulldogok és később a Fekete Sereg csapatában folytatta pályafutását. A battai csapatokkal bajnoki címeket, kupagyőzelmeket mondhatott magáénak. Soha nem vonult vissza, egészen betegségéig aktív tagja maradt a Bulldogok Rugby Klub csapatainak, de öregfiúk mérkőzéseken is szívesen pályára lépett barátaival. A játékon túl is számíthatott rá kedvenc sportága és klubja. Közmondásos alapossággal végezte el az elvállalt klub körüli feladatait a közösség javára. Személyében újabb óriási veszteség érte a battai és a magyar rugby sportot.  

Zsebi végtisztességére 2017. október 11-én  15.00 órakor kerül sor Érden az Ercsi úti temetőben.

Emlékét őrizzük örökre.