Esztergomban női Európa-bajnokság lesz a hétvégén!

Szerző
2016. 07. 06.

Szombaton 11:50-kor Svájc ellen kezd a magyar válogatott. Az Európai Rögbi Szövetség, a Rugby Europe Női Olimpiai 7s Rögbi Trophy európa-bajnoki sorozatának második fordulójára július 9-10. között kerül sor Esztergomban (Rugby Club Hotel stadion, Nagy Duna sétány 1.) a Magyar Rögbi Szövetség (MRGSZ) szervezésében. A sportrendezvényre 12 ország közel 200 résztvevőjét várják a szervezők.

A rendezvény július 8-án 18 órakor Esztergom főterén a megnyitó ünnepséggel kezdődik, ahol Bánhídi László, a város alpolgármestere és Kiss Antal, az MRGSZ elnöke üdvözli a csapatokat és a szurkolókat, akik a lovasbemutató után közösen vonulnak a Duna-partra a nyitóbankettre.

Július 9-én szombaton a csoportmérkőzésekre kerül sor, a magyar válogatott a következő időpontokban lép pályára:

11:50 Magyarország - Svájc

14:35 Magyarország - Svédország

17:20 Magyarország - Dánia

Július 10-én vasárnap az elődöntők és a helyosztók izgalmai várnak a közönségre, a magyaroknak reméljük, hogy ismét a legjobb nyolc között szurkolhatunk! A torna helyosztói 14:43-kor kezdődnek, a döntőre 17:14-kor kerül majd sor.

A tornát a Rugby Europe Tv (http://www.rugbyeurope.tv/) élőben on-line közvetíti, a Magyar Rögbi Szövetség Facebook oldalán pedig live score lesz követhető. A napi eseményekről a rugby.hu-n adunk majd tájékoztatást.

A torna részletes programja letölthető innen: Manual_wtrophy.pdf