Vége a csoportkörnek, újra felső ágon a magyarok!

Szerző
2016. 07. 09.

Vasárnap 10:22 Magyarország - Skócia nyolcaddöntő A Női 7s EB Trophy második, esztergomi körének első napja után bizakodva várhatják a folytatást a magyar lányok, hiszen csakúgy, mint a prágai első fordulóban, most is legjobb csoport-harmadikként kerültek be a legjobb nyolc közé. Lányaink vasárnap a prágai döntős skótokkal találkoznak 10:22-kor az RCH-pálya gyepén.

A többi mérkőzésen nagyjából érvényesült a papírforma, a lengyelek, svédek és skótok meggyőző játékkal nyerték a csoportjukat, míg a második helyekre a német, a svájci és a román lányok értek oda. meglepetés, hogy a románok majdnem elcsípték a skótokat, akik csak egy utolsó percben szerzett céllal tudták kicsikarni a 10-7- es győzelmet.

A nap legnagyobb ünneplését az izraeli csapattól láthatta a nagyérdemű, akik Moldova fölött aratott győzelmükkel (és a cseh-norvég döntetlennel) bebiztosították helyüket a felsőházban a csehek kárára, akik holnap a dánok ellen bizonyíthatnak, míg Izrael Svédország ellen játszik a második nap első mérkőzésén.

Eredmények és beosztás: http://www.rugbyeurope.eu/group-307.htm

Képek: https://plus.google.com/100361121533645971688/posts/ES2i5XYvFBp