Az NBI Magyar Bajnokság döntője

Szerző
2015. 06. 08.

A rögbi magyar bajnoki döntő és bronzmérkőzés hagyományosan egy napon történik már évek óta. A XV-ös Magyar Bajnokság első osztályának döntőjére és a bronzmérkőzésre június 27-én szombaton 16 órától kerül sor Esztergomban az RCH pályán.

A szezon végére a lejátszott mérkőzések után kapott pontok kialakították az idei rangsort, a döntő egyik csapata a papírforma szerint az Esztergomi Vitézek RAFC. A másik csapat nagyszerű teljesítménnyel, ugyanakkor meglepetésre a Budapest Exiles RFC. A budapesti különítmény az utóbbi években mindig csak a bronzmérkőzésig jutott el, idei formájukat tekintve viszont van esélyük, hogy megszorongassák a tizenegyszeres bajnok Vitézeket. A két együttes utoljára áprilisban találkozott, akkor a Száműzöttek 14-15 arányban kaptak ki egy rendkívül szoros összecsapáson.

 

Június 27-én 18 órától ismét szoros mérkőzésre számíthatunk majd a magyar bajnoki címért. Előtte 16:00 órától a bronzéremét folyik majd a küzdelem, az SZVSE Battai Bátor Bulldogok RC a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club csapatával mérkőzik, 14 órától pedig az öregfiúk is pályára lépnek.

Lelátóra fel! Találkozzunk Esztergomban!