Cipruson sem sikerült a győzelem

Szerző
2016. 04. 09.

15 -3 arányban maradtunk alul Ciprus ellen (Félidő: 8-0)Nem sikerült visszavágni a tavalyi százhalombattai vereségért Phaphoson április 9-én. Az Európai Nemzetek Kupája 2B csoportban egy mérkőzéssel a sorozat vége előtt az utolsó helyen állunk.

A magyar válogatott végig jól játszott, kiemelkedőt nyújtott Réfi Attila, Tóth Dániel és Thomas Ducroqc is, a lehetőségeinket azonban nem sikerült jól kihasználni és pontokra váltani.  A ciprusi idegenlégiósokból álló centersor rögtön az első félidő elején eredményes volt, egy céllal és egy büntetőrúgással (8 -0) vezettek ekkor. A második félidő kezdetén újabb célt szereztek és a jutalomrúgást is értékesítették. Magyar részről Collet Gregoire szerzett 3 pontot büntetőrúgásból, szintén a második félidőben (15-3).

Az ENC 2B csoport 2014-16-os sorozatának utolsó mérkőzését május 14-én 14 órakor játsza a magyar válogatott az esztergomi RCH stadionban.

A válogatott névsora: Németh Gábor, Máthé Zoltán, Réfi Attila, Jámbor Attila, Márki Roland, Tóth Dániel, Juan Carlos Berbesi, Duqroc Thomas, Czakó Attila, Katona Jonathan, Banu Alexandru, Almási Bence, Kőműves György, Collet Gergő, Nagyhegyesi Szabolcs, Dan Tóth, Ted Coe, Drabbant Dávid, Stiglmayer Márk. Kósa Bálint, Raul Zaiba, Bozsik Bendegúz, Szimandl Krisztián

Sportigazgató: Neuzer András

Szövetségi kapitány: Ioan Teodorescu

orvos: Dr. Hidas Péter

gyúró: Benkó Magdi