2016. 11. 16.

Rögbi újra élőben a Digisporton

Olaszország - Dél-Afrika tesztmérkőzés 11.19. 14:55 Digisport3 Szombaton délután 3 órától az őszi nemzetközi tesztsorozat keretében az olaszok csapnak össze dél-afrikai vendégeikkel Firenzében.

2016. 10. 24.

A Challenge-kupa második köréről

Igazából lehetne írni bejegyzést arról is, hogy most már az All Blacks tartja a Tier 1-ben a rekordot a leghosszabb győzelmi sorozat terén, de őszintén szólva valószínűleg még novemberben is mindenkit le fognak győzni, szóval nincs nagy meglepetés tartalma a dolognak. Inkább foglalkozzunk most a Challenge-kupával. Persze itt sem nagy a meglepetésfaktor, de legalább nem annyira egysíkú a sorozat, mint Steve Hansen kezei alatt az AB (hiába, a tökéletest nehéz tovább csiszolni).

2016. 03. 25.

Az első magyarországi rögbimeccs előtt

"az első "igazi" magyarországi meccsre háromezer néző volt kíváncsi" Ahogy korábban már említettük, Magyarországon az első hivatalos rögbimeccs előtt is ismert volt a sport, noha egyáltalán nem voltak sokan a követői közt - vagy éppen egyáltalán nem voltak. Próbálkozások voltak, ám a hirtelen nekilóduló labdarúgás mint csapatsport mindent tarolt a századelőn. Amikor pedig a foci már elvesztette újszerűségét és intézményesült, ismét felütötte a fejét a kérdés, hogy de mi van a rögbivel?

2015. 01. 22.

Már kaphatók jegyek a 2016-os Riói Olimpiára

A jegyeket a www.rio2016.com oldalon lehet megvásárolni.

A rögbi 92 év után újra szerepel a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpiai játékokon, a jegyekre hatalmas kereslet várható. A szurkolók, s így mi magyarok is, regisztrációnkkal már most biztosíthatjuk, hogy le ne maradjunk a nemzetközi rögbi egyik legfontosabb mérföldkövének számító eseményről.