91'-esek Rögbi Klub Szentes

Szerző

A kilencvenes években alakult szentesi rögbi klub a Magyar Rögbi keleti bástyája. NBI-es férfi csapatuk mellett a közelmúltban sikeres utánpótlás-nevelésbe kezdtek.

Alapítás éve:  1991
A klub otthona: 6600 Szentes, Csongrádi út 4.

Honlap:  -
Facebook:  Szentesi 91-esek Rögbi Klub
Kapcsolat: Törőcsik Sándor, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Edzések:

23 éve működünk, többnyire saját erőből(tagdíjak). 7X nyertük meg a II. osztályt 1X lettünk VI.-ok az első osztályban, 2 X lettünk a 7'-es Kupában másodikak, 1 X lettünk II.-ak a 7'-es Magyar Bajnokságban.8 X rendeztünk Nemzetközi Tornát Augusztus 20.-án Szent-István Királyunk Emlékére. Ebből 4 alkalommal nálunk volt a Játékvezetői képzés is. Utánpótlásunk idén ért el első alkalommal helyezést a Diákolimpián és egyből az első helyen végeztek mind a fiúk mind a lányok U 14-es korosztályban! Klubunk 23 éve alatt több felnőtt 15-ös és 7'-es, valamint 15-ös junior válogatottat adott! A célunk tovább növelni utánpótlásunk létszámát illetve a Veterán Tornák rendezése, ahol természetesen családostól várjuk a játékosokat.