MRGSZ 25 RISKA Diákolimpia

Szerző

Felhívás Olimpiai Rögbi Diákolimpia Döntőre

Kedves Utánpótlást nevelő csapatok, kedves Rögbi edzők! Kérjük, nevezzetek a 2014-15 tanév Olimpiai Rögbi Diákolimpia Döntőre!

Időpont:2015. május 30. szombat 10.00-18.00

Helyszín: Esztergom Prímás Sziget – a korosztályok 4 pályán fognak egy időpontban mérkőzni

Rendező: Magyar Rögbi Szövetség és az Esztergomi Vitézek Rögbi AFC

Rögbi pályák: Rugby Club Hotel stadion fő pálya és a lelátó mögötti bemelegítő pálya, Vasas stadion, Ferences sportközpont főpálya és edző pályái

Öltözési lehetőség: Esztergom Városi sportcsarnok és RCH öltözői, melyek az egész nap folyamán nyitottak, értékmegőrzést nem vállalunk, Játékvezetők az RCH játékvezetői öltözőjét vehetik igénybe

Nevezés: Nevezési díj nincs. Csapatonként minimum 7 játékos szükséges, maximum 12 játékos. Minden egyes csapat egy nevezési lapot kell benyújtson, egy egyesülettől érkező nevezés tartalmazhat több nevező csapatot, melyeket külön munkafülön kell megjeleníteni.  Feltétel a játékos diákigazolványának megléte és bemutatása a helyszíni regisztráción. Nevezni a nevezési lap kitöltésével és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.email címekre való elküldésével lehet.

Nevezési lap: Nevezesilapiskolaibajnoksagra.pdf

A nevezéseket csak a nevezési lapon található kategóriákba fogadjuk el. Abban a korosztályban, ahol 3-nál kevesebb nevező jelentkezik, ott automatikusan a felette lévő korosztályba kerül besorolásra.

Helyszíni nevezésre nincs lehetőség! A hiányos nevezési lap érvénytelen nevezésnek számít!

A versenykiírás megegyezik a Diákolimpia versenyszabályzatával.

Mivel a kadét (U16) és a Junior (U19), valamint a Leány (U15) korosztályok számára ezen a napon a Magyar Rögbi 7’s Bajnokság 6. egyben utolsó fordulója is van, ezért a diákolimpia versenye meg fog egyezni a bajnokság versenyével! Kéretik a nevezési lapokat szintén kitölteni az iskolák nevével!

Díjazás:                                   I. – II. – III- helyezett csapat játékosainak érmet adunk és oklevelet minden résztvevő csapatnak! A GIR kategóriákban is eredményre törekvő verseny folyik, és a díjazás megegyezik a többi kategóriáéval!

Díjkiosztó: 18 óra az RCH fő stadionban, mivel minden korosztály ott szerepel egy helyszínen a döntők alkalmával

Nevezési határidő:                  2014. május 20. – 24 óra Kérem a nevezési lapot hiánytalanul kitölteni!

Infók:                                     A pontos menetrendet / regisztráció, pályabeosztást, eredményhirdetés stb./ a nevezések összesítést követően küldjük meg a résztvevőknek. 

 

Bezár