Olimpiai Rögbi Bajnokság 2015 Tavasz

Szerző

Olimpiai Rögbi Bajnokság Felnőtt, U19 és U16 férfi csapatok részére

Tisztelt Magyar Rögbi Klubok, Kedves Magyar Rögbisek !

A Magyar Rögbi Szövetség 2015 tavaszán, május hónapban rendezi meg a 7's bajnokság három tavaszi fordulóját, amelynek fő célja az olimpiai rögbi népszerűsítése, megismertetése és nem utolsó sorban magas színvonalon történő játszása.

A 7's tornák időpontjai és helyszínei:

2015. 05. 16. szombat Szeged (Kezdőrúgás: 11:00)

2015. 05. 23. szombat Szentes (Kezdőrúgás: 11:00)

2015. 05. 30. szombat Esztergom (Kezdőrúgás: 10:00)

Minden torna U16 kadet, U19 junior és felnőtt korosztályban egy helyszínen egy időben kerül megrendezésre.

A májusi 7's fordulók igyekeznek a legjobb felkészülést biztosítani a felnőtt férfi válogatott A csoportos EB szereplésére.

Kérjük a klubokat, hogy e-mailben Debreczeny Dénes technikai igazgatónak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) jelezzék, mely korosztályokban és mely tornákon kívánnak részt venni. Határidő: 2015. 05. 10. éjfél A határidő után jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! (Természetesen az őszi  nevezések továbbra is élnek, az ősszel is szereplő kluboktól a részvételi szándék megerősítését várjuk.)

A tornákon elért eredmények alapján az utolsó tornát követően Esztergomban hirdetjük ki a 7's Magyar bajnokság végeredményét és a díjak átadására is ott kerül sor.

FONTOS információk:

  • az e-adatbázisban való játékjogosultság igazolása (ellenőrizzétek a tornák előtt, hogy ne legyen belőle probléma)

  • Minden tornán a helyi szervező bizottság (technikai igazgató, helyi klub képviselője, egy játékvezetői testület által delegált játékvezető) fog dönteni az akut kérdésekben.

Bezár