U19 Központi edzőtábor és torna

Szerző

Központi edzőtábor és U19 torna 2015-10-23-24 Esztergom RCH

A Magyar Rögbi Szövetség meghív minden Magyarországon játszó 1997, 1998, és 1999 évben született játékost és felkészítő edzőjét egy központi edzőtáborba és az azt követő tornára.

A központi edzőtábor célja, hogy minden ebben a korosztályban rögbi edzésre járó fiatal sportolónak olyan élményt adjon amely segíti a további munkában mind egyénileg mind az edzője által. Az edzőtábor fő célja, hogy a másnap vagyis 2015. október 24-én megrendezésre kerülő U19 tornán olyan projekt csapatok vegyenek részt amelyek földrajzi elhelyezkedésük révén talán közép és hosszú távon is biztosítani tudják a junior bajnokság felfutását.

A központi edzőtábor másik nagyon fontos célja, hogy a játékosokat elkísérő edzőket bevonja a korosztályos válogatott munkájába edzői teamek alakuljanak. Az edzést követően a kialakított projekt csapatok mellett a játékosok edzői együtt dolgoznak majd a tornán és remélhetőleg azt követően is.

Az edzés ideje: 2015. október 23 péntek 14.00 óra

Az edzés helyszíne: Esztergom RCH pálya 2500 Esztergom Nagy Duna sétány 1. szám

 A torna ideje: 2015. október 24 szombat 10.00 órai kezdettel

A torna helyszíne: Esztergom RCH pálya

A Magyar Rögbi Szövetség a Központi Edzőtábor szervezésével vállalja a résztvevő játékosok és klubonként 1 fő edző szállás és étkezés költségeit.

Kérünk minden klubot, hogy 2015. október 15-ig jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, hogy mely játékosokkal (név, születési dátum, poszt megjelöléssel) és mely edzővel (név, elérhetőség) kíván megjelenni.

 Az MRGSZ a leadott jelentkezés ellenére történő távolmaradást a felmerült költségek tovább számlázásával szankcionálja.

Bezár