MRGSZ Közgyűlés 2016

Szerző

Tisztelt Klubvezető! Tisztelt Tagság! 

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és az Ön által képviselt egyesület tagságát  a Magyar Rögbi Szövetség 2016. évi közgyűlésére, melynek időpontja 2016. január 14. csütörtök 17:00 óra (az ülés tervezett időtartama 2 óra), helyszíne Magyar Sportok Háza különterem, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1.-3.

 A közgyűlésen a szervezetek elnökei vagy a képviseleti meghatalmazással rendelkezők dönthetnek érvényesen!

A közgyűlés napirendi pont javaslatai:

  1. Elnökválasztás
  2. Egyebek

Az elnökség az elnökválasztó közgyűlésre 3 tagú Jelölő bizottság állított fel.

A Jelölő bizottság elnöke: Böhm Balázs (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Jelölő bizottság tagjai: Debreczeny Dénes, Stiglmayer Gábor

Jelenlegi érvényes Alapszabály VI. fejezet 18.§ (2) bekezdés

„Ha a közgyűlés a meghirdetett időpontban, illetve az azt követő 30 percben határozatképtelen, az eredeti időponthoz képest egy órával később ugyanolyan napirenddel, ugyanarra a helyszínre összehívott közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül – az eredeti napirendi pontokban – határozatképesnek minősül.”

Aki szeretne javasolni még napirendi pontot, az a beterjesztett javaslatok napirendi ponthoz (illetve a helyszínen Egyebek napirendi ponthoz – amennyiben a tagság elfogadja) megteheti úgy, hogy az összeállított témavázlatot/vitaanyagot legalább 2 héttel a közgyűlés időpontja előtt minden résztvevő számára megküldi.

 

Üdvözlettel: 

Bőhm Balázs  főtitkár

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bezár