NEA 2016 pályázati felhívás

Szerző

Tisztelt Tagság!

Alább találjátok a NEA 2016 pályázati felhívást, ami a civil szervezetek működését, szakmai munkáját igyekszik támogatni! Kérem lehetőség szerint próbálkozzatok a pályázattal, mert több klubunknak már sikeres tapasztalatai vannak e téren! Az MRGSZ nevében személyes segítségemet fel tudom ajánlani az arra érdeklődők számára, keressetek nyugodtan!

 

NEA 2016

http://www.civil.info.hu/web/nea/palyazatok

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el. A működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelent meg minden kollégium tekintetében. A pályázatok beadási határideje – attól függően, hogy ki melyik kollégiumhoz pályázik – 2016. január 4-7. A szakmai programok támogatásához a pályázati kiírások meghirdetésére – a Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának döntése értelmében legalább 30 nappal a működési pályázat meghirdetése után – várhatóan 2015. december 28-án kerül sor.

 

Üdvözlettel:

Bőhm Balázs főtitkár

Magyar Rögbi Szövetség

2500 Esztergom,

Nagy-Duna sétány 1.

mobil: +36 30 450 5006

mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Bezár