Fantasztikus lehetőség kapujában

Szerző

Tisztelt Klubok és Edzők! FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG KAPUJÁBAN! A magyar rögbiben is egyre inkább előtérbe kerül a profi játékos és edző karrier építés lehetősége. Ehhez szeretne segítséget nyújtani a most hazánkba érkezett dél-afrikai Richard De Jager sportmenedzser úr.

 

Több éves tapasztalata és eredményes vállalkozása több fejlődő ország rögbijét segítette, mely rendszerben szoros együttműködés kötődik a játékos(családja) – Magyar Rögbi Szövetség  - dél-afrikai rögbi – és a fogadó klub között.

Olyan lehetőséget kínál, olyan játékosokat keres akik kellőképp motiváltak és kiváló rögbisek, egy külföldi sportkarrier befutására, ezzel elősegítve  a nemzeti válogatottjaink (XV és 7's) minőségi javulását.

Kiváló példa a litván rögbi szereplése, amely az elmúlt 4 évben ugrásszerűen meglépett:

-          stabil Európai GPS szereplés

-          négy 16 éves játékos iskolai sportösztöndíja külföldön

-          4 profi szerződéssel rendelkező játékos az angol és ír klubcsapatokban

-          dél-afrikai edzők a litván rögbiben

-          Rögbi akadémia a Baltic régióban

Elsősorban fiatal 16-18 éves játékosoknak tud segíteni, valamint olyan fiatal felnőttnek aki valóban ambiciózus és kiemelkedő tehetség.

Több egyeztetést folytat a magyar állami sportvezetéssel (MOB, EMMI, Budapest2024) hogy ennek a rendszernek megfelelő hátteret tudjunk biztosítani, így már csak rajtunk magyar rögbiseken múlik a program beindulásának a lehetősége.

Kérjük szépen, hogy akit érdekel, és szívesen meghallgatná Richard előadását – aki egyébként szombaton végig nézi a kadét és junior XV tornát – az jelentkezzen és jöjjön el:

2016. május 14. szombat 16 óra Esztergom, RCH konferencia terem.

Üdvözlettel:

Bőhm Balázs főtitkár

MAGYAR RÖGBI SZÖVETSÉG

web: www.rugby.hu

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 30 450 5006

Bezár