Pályázat 2016 őszi rendezvények lebonyolítására

Szerző

Tisztelt Magyar Rögbiklubok! Tisztelt Klubvezetők! A Magyar Rögbi Szövetség 2016 őszén az alábbi rendezvények lebonyolítására keres rendező klubokat:

2016. október 08. szombat

Magyarország – Dánia

Felnőtt férfi XV mérkőzés

A válogatott mérkőzés csak lelátóval rendelkező pályán kerülhet lebonyolításra.

A rendező klubnak vállalnia kell a rendezéssel kapcsolatos költségeket, amelyhez az MRGSZ 200.000 forint támogatást nyújt. A mérkőzés rendezésének magában kell foglalnia a felnőtt mérkőzést megelőző, U16 fiú XV project tornát, amelyen várhatóan 4 csapat vesz majd részt. A csapatok 2x17,5 percet játszanak egymás ellen, majd a győztesek és vesztesek szintén 2x17,5 percet játszanak a helyosztókon.

Az utánpótlás torna másik pályán is lebonyolítható de az nem lehet 10 perc sétánál nagyobb távolságra a válogatott mérkőzés helyszínétől.

2016. október 22. szombat

Magyar Köztársaság Kupa 7’s rugby

Felnőtt férfi torna várhatóan 6-9 csapattal

U16 férfi torna várhatóan 4-5 csapattal

Felnőtt női torna várhatóan 5 csapattal

U16 női torna várhatóan 4 csapattal

A torna csak két pályán rendezhető meg párhuzamosan. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a három pályás rendezés lehetősége. A torna rendezésének költségeit a pályázó klubnak kell vállalni amelyhez az MRGSZ 200.000 forint támogatást nyújt.

A pályázatok beadási határideje: 2016. szeptember 10.

A pályázatot pdf formátumban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell eljuttatni.

Bezár