SIR Regisztráció megújítása

Szerző

A SIR regisztráció megújításának módja 2016 novemberétől átalakul. A Magyar Rögbi Szövetség az alábbi tájékoztatást adja közre ennek módjáról. 

Tisztelt Klubvezetők!

Kérem, hogy a jövőben a következő melléklet alapján minden klub ÖNÁLLÓAN végezze a SIR regisztráció feltöltése, hosszabbítása iránti kérelmekkel kapcsolatos ügyintézést. Ezzel a klubok napra készek lesznek saját regisztrált játékosaikkal kapcsolatban, de ami ennél is fontosabb, hogy csak azon játékos után kell regisztrációs díjat fizetni akik után ők maguk kérték. Ez korábban is így volt azonban most már a leválogatás is ÖNÁLLÓAN történik.

Célszerű a két szezon között megtenni ezt a leválogatást, hiszen korábban és két részletben történt ez. A naptári év eleje, illetve a bajnoki szezon lezárása jó időpont lehet erre de a folyamatos leválogatás is megoldás lehet.

A közgyűlésen szavazati számot határoz meg a regisztrált játékos száma. Támogatás megállapításnál szempont a regisztrált játékos száma. 

A regisztrációs díj 18 év alatt 1500 ft/év, 18 év felett 3000 ft/év.

A regisztrációs díjról az MRGSZ számlát állít ki melyet átutalással kell teljesíteni.

Az első regisztráció illetve a hosszabbítás iránti kérelem online történik.

Címzett 

Simon Péter Igazolási bizottság Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

elvégzi a regisztrálást vagy hosszabbítást

Másolatban

Farkas Kata főtitkár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

kiállítja a számlát és a befizetés után értesíti az Igazolási Bizottságot

Az elektronikus rendszer működéséhez az alábbi tájékoztató nyújt segítséget.

TAJEKOZTATO_SIR.pdf

 

Üdvözlettel,

Debreczeny Dénes

Bezár