Támogatók

Szerző
Grafcom Media Kft.

Támogatók

01 tamogatok emmi

Emberi Erőforrások Minisztériuma

A magyar rögbi egyik legnagyobb támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága. A kormányzati támogatás révén számos fejlesztés valósult meg, és az utánpótlás-nevelés is jelentős támogatásban részesült.

02 tamogatok dunatakarek

Duna Takarék Bank Zrt.

A magyar rögbi egyik fontos támogatója. A bank mottója: Lendület, biztonság, hagyomány kifejezi, hogy mennyire fontos számára a következetes ügyfélkapcsolat, a közvetlenség, a kölcsönös bizalom, a sikeres, biztonságos működés. Az MRgSZ-szel folytatott együttműködésben is ezek az értékek öltenek formát.

03 tamogatok pwc

PwC Magyarország

A magyar rögbi egyik fontos támogatója. A világ élvonalbeli könyvvizsgáló és gazdasági tanácsadó vállalatainak egyike, 1854 óta nyújt szolgáltatásokat ügyfelei részére. 158 országból eredő tudását, tapasztalatát használja fel és ötvözi a helyi szakértelmével. A PWC „bizalmat épít” és „értéket teremt”, ami tükröződik az MRgSZ-szel folytatott együttműködésében is.

04 tamogatok rugbyeurope

Rugby Europe

A Magyar Rögbi Szövetség az Európai Rögbi Szövetség hivatalos tagszervezete.

05 tamogatok worldrugby

World Rugby

A Magyar Rögbi Szövetség a Nemzetközi Rögbi Szövetség hivatalos tagszervezete.

Partnerek

06 partnerek otpingatlan v2

OTP Ingatlan Zrt.

A Magyar Rögbi Szövetség egyik fontos partnere, 1990 óta működik a piacon. A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel – amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez – a garancia arra, hogy az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.

Hivatalos utaztató

07 utaztato welltravel

Well Travel Budapest Utazási Iroda

A Magyar Rögbi Szövetség hivatalos utaztatója. A Well Travel gondoskodik róla, hogy a magyar rögbi válogatottak kényelmesen, biztonságosan és a legjobb áron utazzanak a világ bármely pontjára, és ezáltal a lehető legjobb teljesítményre legyenek képesek a pályán.

Együttműködő partner

08 egyuttm magyarcsapat

Magyar Csapat

A Magyar Olimpiai Bizottság a Magyar Rögbi Szövetség egyik legfontosabb támogatójaként a működési és alaptámogatáson túl a női, férfi és utánpótlás olimpiai rögbi válogatottak szereplését támogatja az európai megmérettetéseken.

 

 

 

 

 

 

 

Bezár