Támogatók

Szerző

A DHL a rögbi sport világviszonylatban elismert szponzora, a 2015-ös Rögbi Világbajnokság logisztikai partnere, egyben a magyar rögbi kiemelt támogatója.
..... A GDF SUEZ a Magyar Rögbi Szövetség kiemelt partnereként a magyar rögbi fejlesztését támogatja 2012 óta, a felnőtt tizenötös válogatott szakmai stábjának fő szponzora.
     
     

A Neuzer Kerékpár Kft. a Magya Rögbi Szövetség kiemelt szponzoraként a felnőtt férfi tizenötös rögbi válogatott ENC (Európai Nemzetek Kupája) szerepléséhez nyújt támogatást.
 A Groupama Garancia Biztosító a Magyar Rögbi Szövetség támogatójaként gondoskodik arról, hogy a magyar rögbi válogatottak tagjai biztonságban legyenek külföldi útjaik során. 
     
     
A Decathlon a Magyar Rögbi Szövetség támogatójaként sportfelszerelést biztosít válogatott csapataink számára.    
     
     

A Magyar Olimpiai Bizottság a Magyar Rögbi Szövetség egyik legfontosabb támogatójaként a működési és alaptámogatáson túl a női, férfi  és utánpótlás olimpiai rögbi válogatottak szereplését támogatja az európai megmérettetéseken. 
 
A magyar rögbi egyik legnagyobb támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága. A kormányzati támogatás révén számos fejlesztés valósult meg 2014-ben, a legnagyobb hangsúlyt az utánpótlás-nevelés kapta.
     
     

A Magyar Rögbi Szövetség az Európai Rögbi Szövetség hivatalos tagszervezete.
 

 

 

A Magyar Rögbi Szövetség a Nemzetközi Rögbi Szövetség hivatalos tagszervezete.